فهرست محتوای این مقاله
نصب افزونههای مورد نیاز وردپرس
شما در وب سایت وردلند آموزش می بینید که در جلسه قبل تعدادی از پلاگینهای موردنیاز وردپرس را برای شما معرفی کردیم. در این جلسه نیز قصد داریم این پلاگینها را باهم روی وردپرس نصب کنیم تا سایت را ازنظر سئو، امنیت، سرعت رشد داشته باشد و بتوان خیلی راحت آن را به هاست اصلی متصل کرد.
از بخش افزونهها > افزودن پلاگین میتوانید پلاگینهای موردنیاز وردپرس را نصب کنید. پلاگینهایی که به شما پیشنهاد میکنیم آنها را نصب کنید عبارتاند از: یواست سئو، وردپرس راکت ( البته اگر نمیخواهید هزینه کنید و این پلاگین را نصب کنید پیشنهاد میکنیم از افزونه لایت اسپید کش استفاده کنید که در حد وردپرس راکت برای شما کار میکند و دارای نصبهای زیادی است.)
اما یک نکته را برای استفاده از لایت اسپید کش باید رعایت کنید. از بخش ابزارها وارد سلامت سلایت شوید و در صفحهای که برای شما باز میشود روی اطلاعات کلیک کنید. در اینجا در تب سرور اگر گزینه وب سرور لایت اسپید یا Open Light Speed بود میتوانید از این افزونه استفاده کنید.
بخش سلامت سایت در وردپرس
اما اگر در این قسمت Apache نمایش داده شود شما نمیتوانید از لایت اسپید استفاده کنید و باید از پلاگینهای دیگری استفاده کنید. به دلیل اینکه اکنون روی لوکال هاست این تست را انجام میدهیم طبیعتاً Apache است و شما باید این گزینه را حتماً روی وبسایت اصلی خودتان انجام دهید.
اکثر هاستینگهای ایرانی از لایت اسپید استفاده میکنند و در 90 درصد مواقع استفاده از لایت اسپید کش خوب است و به شما جواب میدهد. اکنون آن را فعال میکنیم ولی روی لوکال هاست تأثیر چندانی ندارد.
افزونه لایت اسپید کش
بعدازاینکه این پلاگین را روی سایت خودتان نصب کنید یک قسمت به نام Lite Speed Cache به پنل مدیریت وردپرس شما اضافه میشود که تنظیمات کلی پلاگین در آن قرار دارد. در اینجا تنظیمات کلی این افزونه را بهصورت کلی مرور میکنیم. چراکه لایت اسپید و سرعت سایت یک مبحث مفصل است که شما باید در آن سایت خودتان را ازنظر جی تی متریکس، Page Speed Test Googe و دیگر موارد بررسی کنید.
نصب افزونه Lite Speed Cache
همه این موارد را در دوره آموزشی افزایش سرعت سایت توضیح دادهایم ولی بااینوجود تنظیمات را بهصورت کلی توضیح میدهیم. زمانی که وارد صفحه تنظیمات شدید گزینه “ارتقا خودکار” را روشن کنید تا پلاگین بهصورت خودکار آپدیت شود.
سپس وارد قسمت کش شوید. در اینجا تمامی کشها بهجز کش موبایل باید روشن باشند و پس از آن باید تغییرات خودتان را ذخیره کنید. اکنون با همین تغییرات کم که ایجاد کردید متوجه میشوید که سرعت سایت شما کمی بهتر شده است. البته تأثیر واقعی را زمانی میتوانی ببینید که آن را روی سایت اصلی خود ببرید و نکتهای که در این زمان مورد اهمیت است این است که وب سرور هاست اصلی شما باید حتماً لایت اسپید باشد.
بخش کش در افزونه Lite Speed Cache
این مورد را همانطور که گفتیم میتوانید از بخش سلامت سایت خود بررسی کنید و یا اینکه از هاستینگ خود بخواهید که لایت اسپید را برای شما بررسی کند. درواقع به دلیل مفصل بودن بحث سرعت سایت باید آن را در یک دوره آموزشی به شما توضیح دهیم.
همچنین افزونه یواست سئو را نیز بهصورت رایگان در دوره آموزش رایگان یواست سئو منتشر کردهایم ولی آموزش جامع و دقیق آن در دوره غیر رایگان نبرد صفحه اول گوگل توضیح دادهشده است و توضیح دادهایم که چطور سرعت سایت خودتان را افزایش دهید.
افزونه All In One WordPress Security
پلاگین دیگری که قصد داریم به شما معرفی میکنیم Wordfence نام دارد ولی میتوانید بهجای این افزونه از All In One WordPress Security نیز استفاده کنید و این موضوع تفاوتی ندارد. البته ما پیشنهاد میکنیم که از پلاگین All In One WordPress Security استفاده کنید. چراکه کار با این افزونه بسیار راحت است، با اکثر وب سرورها سازگاری دارد و تعداد نصبهای بسیاری نیز داشته است. پس میتوانید به این افزونه اعتماد کنید.
نصب افزونه All In One WordPress Security
بعدازاینکه این پلاگین را روی وردپرس خود نصب کردید یک قسمت به نام امنیت کامل وردپرس به پیشخوان وردپرسی شما اضافه میشود. تنظیمات این افزونه فارسی است و نیاز به توضیح نیست. اما در اینجا تنظیمات را بهصورت کلی بررسی میکنیم. در بخش “مشخصات نسخه وردپرس” شما باید تیک گزینه پاک کردن فرادادهها را فعال نمایید.
مشخصات نسخه وردپرس در افزونه All In One WordPress Security
همچنین در بخش “ورود کاربران” تیک گزینه اول یعنی بهکارگیری ویژگی بازداری از ورود را بزنید. شما باید در اینجا حداکثر تلاش برای ورود را نیز روی 10 قرار دهید. گزینه دیگری که باید آن را فعال کنید نمایش پیام خطای عمومی است. سپس تنظیمات را ذخیره نمایید.
بخش ورود کاربران در افزونه All In One WordPress Security
ین افزونه تنظیمات بسیار مختلفی دارد ولی با همین تنظیماتی که اکنون توضیح دادیم میتوانید امنیت سایت خودتان را حداقل 10 برابر کنید. بهصورت کامل این تنظیمات در دوره آموزشی امنیت وردپرس توضیح دادهشده است. درواقع به دلیل مفصل بودن این مباحث شما نیاز دارید برای یادگیری اصولی و دقیق دورههای چندساعته را مشاهده کنید.
افزونه Google Analytics
بعدازاینکه این افزونه را روی وبسایت خود نصب کنید میتوانید از قابلیت گوگل آنالیتیکس که یک سیستم آمارگیر گوگل است روی سایت خود استفاده کنید. آموزش کار با این افزونه را میتوانید در مقاله گوگل آنالیتیکس بهصورت کامل مطالعه کنید. در این مقاله برای شما توضیح دادهشده است که چطور این افزونه را روی سایت خودتان نصب کنید و با آن کار کنید.
نصب افزونه Google Analytics
افزونه ووکامرس
همچنین افزونه ووکامرس برای یادگیری نیاز به یک دوره جداگانه دارد و شما برای یادگیری آن تنها کافی است که در مرورگر خودتان عبارت آموزش ووکامرس را جستجو کنید و پس از وارد شدن به سایت وردلند میتوانید آموزش کار با آن را در یک دوره متنی بهصورت مقاله مطالعه کنید.
اما اگر میخواهید این دوره را بهصورت ویدئویی مشاهده کنید در همین صفحه روی گزینه آموزش کامل ووکامرس کلیک کنید. این دوره یک دوره ارزانقیمت است که در عرض دو سه ساعت ووکامرس را بهصورت کامل به شما آموزش میدهد.
درواقع برای تمامی این افزونهها شما میتوانید از دورههای آموزشی یا مقالههای رایگانی که در سایت وجود دارد استفاده کنید و سایت خودتان را بهاینترتیب حرفهای تر کنید. البته باید زمانی از این پلاگینها استفاده کنید که به آنها واقعاً نیاز دارید. سعی کنید پلاگینهای زیادی را روی سایتتان نصب نکنید. چراکه سایت شما سنگین میشود و سرعت آن کاهش پیدا میکند و پس از آن پاکسازی سایت از این پلاگینها سخت میشود.
موفق باشید. 🙂
( وردلند با ارائه آموزش های ساخت سایت از صفر تا صد با طراحی لگو ، طراحی بنرها ، آیکون ها ، فروشگاه آنلاین ، ساختن اپلیکیشن های اندروید ، آی او اس ، بهینه سازی وب سایت های خود و درست کردن سئو سایت ، شما دوستان عزیز را یاری خواهد کرد . )
وب سایت بیان کار اولین وب سایت مشاغل و آگهی رایگان است که برای معرفی مشاغل خود آن رابه شما پیشنهاد می کنیم. لینک وب سایت (کلیک کنید)